ANKARA / BEYPAZARI - Beypazarı Anadolu Lisesi

Ock

11. sınıf öğrencilerimize yönelik sosyal etkinlikler kapsamında başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün edebi istirahatgâhı olan Anıtkabir, daha sonra I. ve II. TBMM ziyaret edilmiştir. Ayrıca T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi tanıtımı da yapılmıştır. Son olarak öğrencilerimize üniversiteyi teşvik etmek için Hacettepe Üniversitesi de ziyaret edilmiştir. Okulumuz öğretmenleri Duygu Eken, Gülden Çevik ve Zeynep Yıldız'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Ara

Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu Okul Temelli Mesleki Gelişim (OTMG); okul içinde ve dışında öğretmenlerin mesleki bilgi, beceri, değer ve tutumlarının gelişimini destekleyen, etkili öğrenme ve öğretme ortamları oluşturmada öğretmene destek sağlayan süreçler bütünüdür. OTMG, mesleki yeterliklerini geliştirmek isteyen öğretmene kendi gelişim modelini kendisinin oluşturması, hazırladığı mesleki gelişim planının uygulanması ve izlenmesi süreçlerinde yol haritası sunmaktadır.

Program kapsamında; öğretmenlerimizin ihtiyaçları ve okul gelişim hedefleri doğrultusunda 11-12 Aralık 2023 tarihleri arasında okulumuz Rehber öğretmeni Sinan Karakaya tarafından "Sınıf Yönetimi Becerileri" semineri gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz 9. sınıf öğrencilerine Polis Memuru Muhittin Derim ve Nergiz Öztürk tarafından "Trafik ve Yaya Güvenliği Eğitimi" semineri verildi. Zaman ayırdıkları için kendilerine teşekkür edriz.

Ara

"Hedef YKS 2024" projesi kapsamında Dr. Bedri Burak Sucu, Mimar Hatice Zeynep Topcu ve Melek Asena Yıldız akademik ve üniversite deneyimlerini 12. sınıf öğrencilerimizle paylaştılar. Zaman ayırdıkları için kendilerine teşekkür ederiz.

Kas

Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü öğrencilerimiz Beypazarı Mehmet Akif Ersoy ilçe halk kütüphanesini ziyaret ettiler. Emeği geçen kulüp öğretmenlermiz Duygu Eken ve Mehmet Akif Eresoy'a, kütüphanede bize rehberlik eden Ezgi Beylik'e teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun 2023-2024 eğitim-öğretim yılında hayata geçirdiği Hedef YKS 2024 Projesi kapsamında okulumuzdan mezun olup üniversiteye yerleşen öğrencilerimizi 12. sınıf öğrencilerimizle buluşturduk. Mezun öğrencilerimizden Bartın Üniversitesi'nde Hemşirelik okuyan Selinay Durmuş'u ve Marmara Üniversitesi'nde Hemşirelik okuyan Nisa Evren'i okulumuza davet ettik.

Mezunlarımız sınav süreçleri ve okudukları bölümler hakkında bilgilendirme yapıp tecrübelerini paylaştılar. Sınava hazırlanan öğrencilerimiz de merak ettikleri soruları sorup sınav süreci ve üniversite hakkında bilgi edindiler.

Kas

BAL ailesi olarak 24 Kasım öğretmenler günü kapsamında kahvaltıda bir araya geldik. Nice birlikte güzel zamanlara...

Kas

12. sınıf öğrencilerimize yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Eskişehir gezisi düzenledik. Gezi boyunca bize hem rehberlik eden hem de kulüp öğretmeni Duygu Eken'e, gezi organizasyonu yapan kulüp öğretmeni Mehmet Akif Ersoy'a çok teşekkür ediyoruz. Gezi boyunca öğrencilerimiz duygu seviyesi yüksek anlar yaşadılar. Öğrencilerimizi her konuda desteklemeye devam ediyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü sonsuzluğa uğurlayışımızın 85. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda 10 Kasım Atatürk'ü anma programı gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

11 Kasım "Milli Ağaçlandırma Günü" kapsamında "100. Yıl Cumhuriyet Ormanı" na fidan diki gerçekleştirdik. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılı kutlamaları kapsamında ilçe töreninde yerimizi aldık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100. yılını büyük bir coşkuyla kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Program kapsamında; öğretmenlerimizin ihtiyaçları ve okul gelişim hedefleri doğrultusunda 16-17 Ekim 2023 tarihleri arasında okulumuz Biyoloji öğretmeni Birsen İLBİZ tarafından "Proje Hazırlama Süreçleri" semineri gerçekleştirilmiştir.

Ekm

"13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” kapsamında okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirilmiştir. Okulumuzdaki yaklaşık 430 öğrenci 2 dakika gibi kısa bir sürede paniğe kapılmadan tahliye edilmiştir.