ANKARA / BEYPAZARI - Beypazarı Anadolu Lisesi

May

Sergi, 11. sınıf öğrencilerimizin tuval üzerine akrilik boya tekniğiyle yapılmış resim çalışmalarından oluşuyor.  11. sınıf öğrencilerimiz ağırlıklı olarak  farklı sanat akımlarındaki resimlerin reprodüksiyonlarını yaptılar. Sergide emeği geçen Görsel Sanatlar öğretmenimiz Hatice TANRIKULU BİLGİN 'e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda 2. dönem veli toplantısı gerçekleştirdik. Velilerimizin yoğun katılımından dolayı teşekkür ederiz.

May

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü "Okul sporları ve 100. yıl şenlikleri" kapsamında genç erkekler satranç turnuvasında okulumuz öğrencileri Burak Tanrıseven birinci, Mert Kaya ikinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Murat Yaşar ve Rehber öğretmenimiz Sinan Karakaya'ya teşekkür ederiz.

Nis

2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 16.00'da veli toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Sayın veliler, Çocuklarınıza yapacağınız en büyük iyilik "Onlara ayıracağınız zamandır."

Nis

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü "Okul sporları ve 100. yıl şenlikleri" kapsamında genç erkekler masa tenisi müsabakalarında okulumuz öğrencileri Yücel Tuna ikinci, Arda Kılıç dördüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen Beden eğitimi öğretmenimiz Murat Yaşar'a teşekkür ederiz.

Nis

10. ve 11. sınıf öğrencilerimize yönelik sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında Eskişehir gezisi düzenledik. Gezi boyunca bize hem rehberlik eden hem de kulüp öğretmeni Duygu Eken'e, gezi organizasyonu yapan kulüp öğretmeni Mehmet Akif Ersoy'a çok teşekkür ediyoruz. Gezide görelvi olan müdür yardımcımız Dilek Tanrısever, öğretmenlerimiz Esengül Ergül ve Gülden Çevik'e teşekkür ederiz. Gezi boyunca öğrencilerimiz duygu seviyesi yüksek anlar yaşadılar. Öğrencilerimizi her konuda desteklemeye devam ediyoruz.

Nis

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü "Okul sporları ve 100. yıl şenlikleri" kapsamında genç kızlar oryantiring yarışmasında okulumuz öğrencileri Hatice Buluç üçüncü, Sude Aydoğan beşinci olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun hazırlamış olduğu 12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulünün 103. yılı kutlama ve Mehmet Âkif Ersoy'u anma programı Mustafa Cankara Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Programa İlçe Kaymakamımız Sayın Vedat YILMAZ, Belediye Başkanımız Sayın Tuncer KAPLAN, Cumhuriyet Başsavcısımız Sayın Mustafa BÜYÜKBAŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Adem USLU, kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe halkımız ve öğrenciler katılım sağladı. Program saygı duruşu ve İstiklâl Marşı'nın okunması ile başlandı. Ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma, sinevizyon gösterimi, şiirlerin okunması, gölge oyunu, ödül töreni ve müzik dinletisi ile program devam etti. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"Hedef YKS 2024" projesi kapsamında Ziraat Mühendisi İlayda Duran akademik ve mesleki deneyimlerini 12. sınıf öğrencilerimizle paylaştı. Zaman ayırdığı için kendisine teşekkür ederiz.

Mrt

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü "Okul sporları ve 100. yıl şenlikleri" kapsamında bilek güreşi müsabakalarında okulumuz öğrencileri Arif Kocataş birinci, Hasan Özyürek ikinci, Erdoğan Gündüz üçüncü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Emeği geçen okulumuz Beden eğitimi öğretmeni Murat Yaşar'a teşekkür ederiz.

Mrt

Afetlerde risk azaltımı; afet yönetimi, afetlere hazırlık gibi disiplinleri içinde barındırmakta ve sürdürülebilir gelişmenin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu gelişmenin sürdürülmesi afet risklerinin azaltılması ile mümkündür. Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı bu alanda bilinçlendirmek amacıyla 01-07 Mart "Deprem Haftası"nda 7 Mart 2024 tarihinde saat 10.10' da “Deprem Tahliye Tatbikatı” gerçekleştirildi. Okulumuzdaki yaklaşık 380 öğrenci 2 dakika gibi kısa bir sürede paniğe kapılmadan tahliye edildi.

Mrt

Okulumuz Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü ve Spor Kulübünün birlikte organize ettiği doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüşümüzde bizlere rehberlik eden Osman Kurt hocamıza teşekkür ederiz. Öğrenci ve öğretmenlerimiz doğada keyifli bir gün geçirdi.

Şbt

Okulumuzun "Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü" öğrencileri Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

-Acil Durum ve Afet Yönetim Programı

-Aşçılık Programı

-Ayakkabı Tasarım ve Üretimi Programı

-Bankacılık ve Sigortacılık Programı

-Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı

-Moda Tasarım Programı

-Turizm Rehberliği Programı

-Turizm ve Seyahat Hizmetleri Programı

-Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı

-Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı ve bölümleri tanıtıldı. Bu bölümlerin atölyeleri gezdirildi. Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksekokulu idari yönetim ve hocalarına bu güzel misafirpervlikleri için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun genç kız voleybol takımı Beypazarı Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün düzenlediği "Okul Sporları ve 100.Yıl Spor Şenlikleri " kapsamında voleybol turnuvasına katılım sağladı.

Ock

11. sınıf öğrencilerimize yönelik sosyal etkinlikler kapsamında başta ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün edebi istirahatgâhı olan Anıtkabir, daha sonra I. ve II. TBMM ziyaret edilmiştir. Ayrıca T.C. Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi tanıtımı da yapılmıştır. Son olarak öğrencilerimize üniversiteyi teşvik etmek için Hacettepe Üniversitesi de ziyaret edilmiştir. Okulumuz öğretmenleri Duygu Eken, Gülden Çevik ve Zeynep Yıldız'a emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.